Catering

Szef kuchni poleca:

Danie dnia, codziennie inne,

Zupa + drugie danie z dodatkami w cenie 15 zeta.

Serwowane od poniedziałku do piątku w godzinach od 1200 do 1800

Oraz do wyboru:

Kotlet schabowy

Kotlet Gordon (faszerowany z serem i bekonem)
Stek ze schabu z pieczarkami
Eskalopki wieprzowe
Kotlet De volaille
Pierś grillowana
Pieś panierowana
Medalion w cieście
Ryba w złotej panierce – soutte
Makaron penne (z kurczakiem i szpinakiem)
Makaron Neapolitan ( z kurczakiem, pieczarkami w sosie śmietanowym)

Pierogi z mięsem 15szt.

Pierogi ruskie 15szt.

Naleśniki z serem 3szt.

Naleśniki ze szpinakiem 3szt.

Sałatka szefa (salata lodowa kurczak, bekon, warzywa, sos czosnkowy, sos winegret)

Dodatki do wyboru klienta:

ryż,

kasza,

ziemniaki,

ćwiartki,

dufinki,

kapusta,

szpinak,

warzywa na parze,

zestaw surówek sezonowych